Om oss

Mobilia Urhandel har funnits på Mobilia Köpcentrum i Malmö sedan 1997, i nuvarande regi sedan 2005. Butiken byggdes om och fick en helt ny modern inredning hösten 2014.

Sedan 1 september 2019 är vi också medlemmar i Klockmaster.

Klockmaster är ett samarbete mellan butiker som ägs och drivs av enskilda entreprenörer. I Klockmasterbutikerna hittar du de allra senaste klockorna från de kända modehusen samt ett brett sortiment på klassiska och exklusiva ur & smycken från de välkända varumärkena. Idag består kedjan av 38 butiker och kedjecentralen Watchmarket i Vadstena. Watchmarket ägs av butiksägarnas gemensamt ägda holdingbolag Watch Market Holding AB. Kedjecentralen supportar butikerna med inköpsavtal, marknadsföring, butiksdatasystem, klockförsäkringar, gemensam webbshop och diverse administrativ hjälp. 

Vi auktoriserade återförsäljare för respektive varumärke.

Vi är alltså inte enbart en urhandel utan vi säljer även smycken tillsammans med klassiska klockmärken och modeklockor, samt en del accessoarer. För nuvarande finns det 28 klockmärken och 16 smyckesmärken i butiken. Gå gärna in och titta på våra varumärken under Klockor och Smycken.

Vid köp av klocka bjuder vi på ett års allriskförsäkring genom Solid AB. Efter ett år kommer ni att få ett erbjudande om att fortsätta försäkra klockan. 

Hos oss kan du även delbetala ditt köp genom Klarna & Resurs Bank.

Vi utför batteribyte, kortar länkar samt utför service och reparationer på de flesta klockmärken. Vi har tryckmaskin i butiken för att kunna trycktesta er klocka efter batteribyte, byte av packningar och service etc. Alla vattentäta klockor trycktestas. Klockremmarna hos oss kommer från Hirsch.

Vi finns på facebook som: www.facebook.com/mobiliaurhandel och på

instagram som: @mobilia_urhandel

Öppet Måndag-Fredag 10.00-20.00, Lördag- Söndag 10.00-18.00. 

Välkomna in!